Onze oplossingen

Onze oplossingen

Uw mobiliteitsbehoeften optimaal invullen en u maximaal ontzorgen, dat zijn onze belangrijkste doelstellingen. Zowel particulieren, zelfstandigen en vrije beroepen, kleine en middelgrote ondernemingen, als grote vloten van lokale en internationale firma’s kunnen bij ons terecht voor het beheer van hun voertuigen. Het spreekt voor zich dat we eveneens beschikbaar zijn voor bedrijven uit de (semi-)publieke sector, intercommunales, overheidsinstanties en andere institutionele instellingen.

Wij zijn gespecialiseerd in verhuur op lange termijn van auto’s en bestelwagens, maar kunnen u ook ondersteunen in het efficiënt beheer van uw eigen voertuigen (fleet management).

Zorgeloze mobiliteit

Een voertuig huren op lange termijn is meer dan een alternatief op aankopen, u geeft namelijk een heel pak zorgen uit handen.

U kiest een voertuig en een dealer uit, en wij zorgen voor de rest. Wij nemen alle administratieve taken op vlak van onderhoud, banden, verzekeringen, herstellingen, belastingen, aankoop en verkoop op ons. Al deze diensten worden verrekend via één vaste maandelijkse huur.

Afgezien van de administratieve rompslomp nemen wij ook de risico's die gepaard gaan met prijsschommelingen, onverwachte kosten en het inschatten van een restwaarde voor onze rekening. U kan optimaal genieten, zonder risico; zolang het contract loopt, kan de huurprijs enkel wijzigen als u meer of minder rijdt dan voorzien, of als de belastingen veranderen.

Wanneer uw contract afloopt, levert u het voertuig terug in en zorgen wij voor de verkoop.

Ontdek onze flexibele huurformules, en ervaar de meerwaarde die we u kunnen bieden. Bovendien werken wij continu aan aanvullende mobiliteitsdiensten, om de ervaring van onze klanten en bestuurders steeds te verbeteren.

Fleet Management

Fleet Management

Ook als u liever eigenaar blijft van de voertuigen, kan u de zorg voor het beheer ervan uitbesteden aan de specialisten van Leasys.

Indien u voor deze formule kiest, zorgt Leasys voor de volledige administratie van uw vloot, controleren wij de kosten en geniet u mee van onze schaalvoordelen zodat u nog interessantere prijzen hebt op vlak van onderhoudsfacturen en herstellingen. Bovendien kunnen we u op basis van onze ervaring adviseren over contractduur, kostenbesparingen en voertuigkeuze om de TCO ('total cost of ownership') verder te verbeteren.

In ruil voor een vaste maandelijkse provisie, wenden wij onze ervaring dus graag aan om het  beheer van uw vloot te vereenvoudigen . Na afloop van het contract, kan u ervoor kiezen uw voertuigen zelf te verkopen, maar ook dit handelen wij met plezier voor u af.