Details offerte

Business Premium Alfa Romeo Stelvio

Alfa Romeo Stelvio

2.2 Super

 • engine

  2.2 160 ATX RWD

 • fuel

  DIESEL

 • UConnect

  UConnect

 • Bluetooth

  Bluetooth

 • Cruise Control

  Cruise Control

36 Maanden
45.000 km

AANBETALING
7000€

399

per maand excl. BTW

Vul het formulier in om een offerte te ontvangen

Inbegrepen diensten

Assistance Routière

Assistance Routière

Maintenance

Maintenance

Franchise

Franchise

Couverture vol & incendie

Couverture vol & incendie

Responsabilité civile

Responsabilité civile

Juridische Informatie

Offerte Leasys Business Premium op basis van 36 maanden en 45.000 km totaal, geldig tot en met 31/01/2020. Leasys Private Premium is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren die in België geregistreerd zijn. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen varieren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Private Premium-pakket. Prijzen zijn BTW incl.  Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht.

Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiele FCA netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garantieq worden geeist.

Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Giovanni Agnelli 200, 10135 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Jules Cockxstraat 8-10, 1160 Oudergem, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Business Essential niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn BTW incl.