Contract Hire Deal: Fiat 500

GREEN DEAL

Leasys Miles Plus
Fiat 500
Elektrisch
Fiat 500
Business Edition
48 Maanden
1.000 km
AANBETALING
2390 €
249
per maand excl. BTW
 
Leasys Miles Plus
Fiat 500
Elektrisch
Fiat 500
Business Edition
48 Maanden
1.000 km
AANBETALING
2390 €
249
per maand excl. BTW
Vraag een offerte aan
Diensten
 • Verkeersbelastingen + BIV

  Leasys neemt het volledige beheer van de inschrijving, de documenten en de betaling van de BIV (Belasting op Inverkeerstelling), de verkeersbelasting en eventuele andere belastingen voor haar rekening. Dit alles wordt geïntegreerd in één maandelijkse huurfactuur.

 • Dekking tegen brand en diefstal

  Onze dienstverlening houdt ook rekening met het feit dat er iets kan gebeuren met het voertuig buiten uw wil. Als het voertuig gestolen wordt of bij een brand, bij een overstroming, of door een andere natuurkracht onbruikbaar wordt, zorgt Leasys voor een tijdelijke vervangwagen zodat u verder kan. De inhoud van het voertuig is eveneens gedekt tot een maximumbedrag, mits aangifte bij de politie.

 • Omnium verzekering

  Aanbieding voor huur van de wagen met omnium verzekering. Deze omvat o.a. burgerlijke aansprakelijkheid, rechtsbijstand, glasbraak mat franchise aan € 0.00, verzekering tegen brand en diefstal. Afkoop schade aan het voertuig met eigen bijdrage (max. €500).

 • De burgerlijke aansprakelijkheid

  De burgerlijke aansprakelijkheid van jouw autoverzekering dekt:
  - Schade aan derden. De BA verzekering dekt de schade die je met jouw voertuig aan personen en/of goederen toebrengt
  - Gevolgen van het accident. De BA verzekering dekt de kosten voor medische zorgen, arbeidsongeschiktheid, inkomensverlies enzovoort.
  - Schade aan inzittenden. De BA autoverzekering dekt de schade toegebracht aan de personen die in het verzekerde voertuig worden vervoerd

 • Onderhoud

  Een ‘Single Point of Contact’ bij de dealer voor alle onderhouden, bandenwissels en eventuele technische herstellingen, dat is de service die we bieden. Wij volgen de uitgevoerde werken voor u op, controleren de kosten en de betalen de factuur.  Voor banden kan u trouwens ook bij één van onze bandencentrales terecht, die u eveneens met plezier zullen ontvangen. De kosten hiervoor zijn opgenomen in uw contract, voorzover dit werd voorzien in uw offerte.  Indien dit het geval is, hoeft u onder normale omstandigheden dus niets te betalen.

Richiedi preventivo Vraag een offerte aan

U zal gecontacteerd worden door één van onze consulenten

Offerte Fiat miles by Leasys op basis van 48 maanden, geldig tot en met 28/02/2021. Leasys Jeep miles by Leasys  is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren die in België geregistreerd zijn. De huurprijs is samengesteld uit een vaste maandelijkse huur van €249 en een variabele huur die berekend wordt op basis van de afgelegde km's aan een tarief van € 0.15 per km. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het pakket. Prijzen zijn BTW Excl.

De kilometerstand wordt door LEASYS geregistreerd voor facturatie van de kosten op basis van de metingen die door een diagnosesysteem aan boord van het voertuig worden verricht en dagelijks door de leverancier van telediagnose naar LEASYS worden doorgestuurd.

Het criterium voor het bepalen van de kilometerkosten staat in de Huurovereenkomst en de werkelijk gereden kilometers worden door LEASYS maandelijks gefactureerd.

Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiële FCA netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garanties worden geëist.

 

Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Giovanni Agnelli 200, 10135 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Jules Cockxstraat 8-10, 1160 Oudergem, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Private Premium niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn BTW excl
Gelijkaardige offertes