Contract Hire Deal: Jeep Compass

GREEN DEAL

Offerta Standard
Jeep Compass
Hybride
Jeep Compass
1.3 PHEV Business Limited
60 Maanden
50.000 km
AANBETALING
3579€
419
per maand excl. BTW
 
Offerta Standard
Jeep Compass
Hybride
Jeep Compass
1.3 PHEV Business Limited
60 Maanden
50.000 km
AANBETALING
3579€
419
per maand excl. BTW
Vraag een offerte aan
Diensten
 • Pechbijstand 24/24 in heel Europa

  Bij pech of een ongeval, kan u 24 uur op 24, 7 dagen op 7, contact opnemen met onze pechverhelpers.  In België zijn zij binnen het uur bij u om u te helpen (behoudens extreme omstandigheden). Ook wanneer u op  vakantie of zakenreis bent in de rest van Europa, staat de pechbijstand paraat. De wachttijden variëren naar gelang van waar u zich bevindt, maar wees gerust: we komen eraan.

 • De burgerlijke aansprakelijkheid

  De burgerlijke aansprakelijkheid van jouw autoverzekering dekt:
  - Schade aan derden. De BA verzekering dekt de schade die je met jouw voertuig aan personen en/of goederen toebrengt
  - Gevolgen van het accident. De BA verzekering dekt de kosten voor medische zorgen, arbeidsongeschiktheid, inkomensverlies enzovoort.
  - Schade aan inzittenden. De BA autoverzekering dekt de schade toegebracht aan de personen die in het verzekerde voertuig worden vervoerd

 • Rechtsbijstand

 • Wegenbelasting en BIV

  Maandelijks te betalen houderschapsbelasting voor het bezit van de auto.

 • Onderhoud

  Een ‘Single Point of Contact’ bij de dealer voor alle onderhouden, bandenwissels en eventuele technische herstellingen, dat is de service die we bieden. Wij volgen de uitgevoerde werken voor u op, controleren de kosten en de betalen de factuur.  Voor banden kan u trouwens ook bij één van onze bandencentrales terecht, die u eveneens met plezier zullen ontvangen. De kosten hiervoor zijn opgenomen in uw contract, voorzover dit werd voorzien in uw offerte.  Indien dit het geval is, hoeft u onder normale omstandigheden dus niets te betalen.

Richiedi preventivo Vraag een offerte aan

U zal gecontacteerd worden door één van onze consulenten

Aanbod op basis van 60 maanden en 50.000km , geldig tot en met  28/02/2021. Verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan professionelen die in België geregistreerd zijn. Het gepresenteerde voertuig komt niet per se overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Business premium aanbod. Alle extra kilometers zijn bij te betalen.

 

Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Giovanni Agnelli 200, 10135 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Jules Cockxstraat 8-10, 1160 Oudergem, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, BA, bestuurdersverzekering, rechtsbijstand, onderhoud en pechbijstand. Het aanbod Leasys Business Premium niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn excl.BTW.

Gelijkaardige offertes