LEASYS IN BELGIË

LEASYS IN BELGIË

WIE ZIJN WE?

Leasys Belgium is het Belgische filiaal van Leasys S.p.A., de Italiaanse marktleider voor verhuur op lange termijn, die nu ook actief is in heel Europa.

Leasys

Als onderdeel van FCA Bank, zijn wij een stabiele partner voor de verhuur van voertuigen op lange termijn. Leasys is een échte challenger op de Belgische markt, met vernieuwende oplossingen en scherpe prijzen voor:

senza titolo 5

Particulieren, zelfstandigen en vrije beroepen

senza titolo 5

Kleine of middelgrote ondernemingen

senza titolo 5

Grote lokale en internationale bedrijven

senza titolo 5

Openbare besturen en (semi-)publieke overheden

Als u een betrouwbare strategische partner zoekt voor het beheer van uw wagen(s), dan bent u bij Leasys aan het juiste adres, en dit zowel voor huur op lange termijn (operationele leasing) als voor fleet management van uw eigen vloot.   Leasys bestaat al meer dan 15 jaar, en is sinds 2013 één van de drie grootste aanspreekpartners voor operationele verhuur in Italië.

ONDERDEEL VAN FCA BANK

ONDERDEEL VAN FCA BANK

Leasys werd in 2001 als onderdeel van de internationale FCA Bank groep opgericht, en is gespecialiseerd in financiële dienstverlening en verzekeringen voor de automobielmarkt. Als een 50:50 joint venture tussen FCA Italy S.p.A. (onderdeel van de groep Fiat Chrysler Automobiles) en CA Consumer Finance S.A. (een bedrijf van de groep Crédit Agricole), is FCA Bank aanwezig in 18 landen met een ruim aanbod aan financierings-en, verzekeringsmogelijkheden. Daarenboven biedt FCA ook operationele verhuur en tal van andere mobiliteitsoplossingen aan.

MOBILITY PIONEERS

MOBILITY PIONEERS

Innovatie in verhuur op (middel)lange termijn, en ontwikkelaar van nieuwe mobiliteitsoplossingen.

Meer vrijheid dankzij creatieve formules in operationele leasing, geen verrassingen, geen risico’s. Wij zien een toekomst van innovatieve digitale mobiliteitstechnologie, waarbij de auto centraal staat. Wij zien u, moeiteloos overstappend van het ene vervoersmiddel in het andere, zonder zorgen, vlot van A naar B.
Leasys ontwikkelt flexibele en efficiënte oplossingen, in alle vrijheid, naar uw wensen.
Volg ons op deze uitdagende weg naar de toekomst van de lange-termijn verhuur.

GEDRAGSCODE

GEDRAGSCODE

Raad van Bestuur van FCA Bank heeft een Gedragscode goedgekeurd waarin regels voor de bedrijfsvoering van de Groep zijn vastgelegd, samen met de verantwoordingsplicht en de inzet van haar medewerkers.

 

Het is de hoeksteen van het programma van de Groep om schendingen van wetten en voorschriften die van toepassing zijn op de activiteiten van de Groep te voorkomen en op te sporen. De Code is van toepassing op alle bedrijven van de Groep en zal prevaleren waar de lokale wetten en regels soepeler zijn. Het doel van de Groep is ervoor te zorgen dat de Code wordt beschouwd als een best practice of business conduct voor alle consultants, experts, agenten en dealers met wie het bedrijf een duurzame en zakelijke relatie onderhoudt.

DOWNLOAD DE GEDRAGSCODE