Details offerte

Private Premium Offerta Standard Fiat 500

Fiat 500

1.2 Pop

 • engine

  1.2 69 Start & Stop

 • fuel

  BENZINE

 • Start & Stop

  Start & Stop

 • UConnect Radio

  UConnect Radio

48 Maanden
40.000 km

AANBETALING
0€

209

per maand incl. BTW

Vul het formulier in om een offerte te ontvangen

Inbegrepen diensten

Taxes et mise en circulation

Taxes et mise en circulation

Dekking tegen brand en diefstal

Dekking tegen brand en diefstal

Pechbijstand 24/24 in heel Europa

Pechbijstand 24/24 in heel Europa

Franchise

Franchise

Maintenance

Maintenance

Responsabilité civile

Responsabilité civile

Juridische Informatie

Offerte Leasys Private Premium op basis van 48 maanden en 40.000 km totaal, geldig tot en met 31/03/2020. Leasys Private Premium is een verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren die in België geregistreerd zijn. Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen varieren afhankelijk van de versie. Dienst banden en vervangwagen niet inbegrepen in het Private Premium-pakket. Prijzen zijn BTW incl.  Voor alle extra km's worden kosten in rekening gebracht.

Regelmatig onderhoud (zoals gespecificeerd in de handleiding van de fabrikant en indien nodig om te voldoen aan de verkeerswetgeving) omvat motor, transmissie, ophanging en elektrische reparaties als gevolg van normale slijtage, behalve die veroorzaakt door misbruik, verwaarlozing of verkeerd gebruik door de bestuurder. Het is aangeraden om de onderhouden in het officiele FCA netwerk uit te voeren. De algemene voorwaarden van Leasys zijn van toepassing. Onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. Er kunnen garantieq worden geeist.

Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Giovanni Agnelli 200, 10135 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Jules Cockxstraat 8-10, 1160 Oudergem, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Business Essential niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn BTW incl.