Onze oplossingen

Ons doel is om voor onze chauffeurs en hun voertuigen te zorgen, door betrouwbare diensten en advies te bieden die kunnen voldoen aan de behoeften van KMO's grote bedrijven en instellingen.

VERHUUR CONTRACT

Met een vaste maandelijkse verhuur kunt u op elk moment met uw voertuig rijden.
Aan het einde van het contract brengt u het voertuig gewoon terug, kiest u uw volgende voertuig en begint u opnieuw.

Voordelen

GEEN EIGENDOMSLAST

GEEN ONVERWACHTE KOSTEN

GEEN AFWIJKINGSRISICOWAGENPARKBEHEER

Met het wagenparkbeheer van Leasys behoudt u het eigendom van de vloot terwijl u het beheer ervan uitbesteedt. Op deze manier wordt u ontzien van de administratieve taken met betrekking tot uw wagenpark met de garantie van vooraf bepaalde kosten voor de volledige duur van het contract.

Voordelen

EFFICIËNT WAGENPARKBEHEER

VASTE KOSTEN

GEEN ADMINISTRATIEVE ZORGENELEKTRISCHE MOBILITEIT

Geniet van de nieuwe mogelijkheden van duurzame mobiliteit met alle voordelen en flexibiliteit van leasen. Het aanbod van Leasys, zowel voor hybride als volledig elektrische voertuigen, omvat aanpasbare formules met betrekking tot diensten en opties. Leasys voorziet klanten van vandaag en morgen in hun behoeften.

Voordelen

MINDER IMPACT OP HET MILIEU

Elektrische mobiliteitsoplossingen dragen bij aan het behoud van het milieu door de vermindering in CO2 uitstoot.

BETAALBAAR IN GEBRUIK

Door de integratie van nieuwe en innovatieve techniek in elektrische auto’s kunt u tegen betaalbare kosten genieten van elektrisch rijden.

TOEGANG TOT MILIEUZONES

Overal zorgeloos rijden doet u met een elektrische auto. U wordt niet gehinderd door milieuzones in dichtbevolkte gebieden.

PARKEREN EN OPLADEN

Door een uitgebreid netwerk aan publieke laadpalen kunt u overal eenvoudig uw elektrische auto opladen. Uw auto laadt op terwijl u zich zorgeloos bezighoudt met andere zaken. Dat is het gemak van elektrisch rijden.