Onze oplossingen

Ons doel is om voor onze chauffeurs en hun voertuigen te zorgen, door betrouwbare diensten en advies te bieden die kunne voldoen aan de behoeften van particulieren, het MKB en grote bedrijven en instellingen.

VERHUUR CONTRACT

Met een vaste maandelijkse verhuur kunt u op elk moment met uw voertuig rijden.
Aan het einde van het contract brengt u het voertuig gewoon terug, kiest u uw volgende voertuig en begint u opnieuw.

Voordelen
Geen eigendomslast

geen onverwachte kosten

GEEN AFWIJKINGSRISICOWAGENPARKBEHEER

Met het wagenparkbeheer van Leasys behoudt u het eigendom van de vloot terwijl u het beheer ervan uitbesteedt. Op deze manier wordt u ontzien van de administratieve taken met betrekking tot uw wagenpark met de garantie van vooraf bepaalde kosten voor de volledige duur van het contract.

Voordelen

clickar


VERKOOP VAN GEBRUIKTE BEDRIJFSWAGENS

Clickar is het merk van Leasys voor de verkoop van tweedehands auto's aan het einde van de huurperiode. Het is bedoeld voor handelaars die gemachtigd zijn om auto's te kopen en verkopen, die via de online veiling tool de beste deals tegen de beste prijs kunnen krijgen.ELEKTRISCHE MOBILITEIT

Geniet van de nieuwe mogelijkheden van duurzame mobiliteit met alle voordelen en flexibiliteit van leasen. Het aanbod van Leasys, zowel voor hybride als volledig elektrische voertuigen, omvat aanpasbare formules met betrekking tot diensten en opties. Leasys voorziet klanten van vandaag en morgen in hun behoeften.

Voordelen