Maak nu gebruik van de duurzame mobiliteitsoplossingen
van Leasys en rij de toekomst tegemoet.

WAAROM ELEKTRISCH RIJDEN?
 • De flexibiliteit die u nodig heeft.

  Kies het pakket dat aansluit op uw mobiliteitswensen.

 • Zorgeloos elektrisch rijden.
  U geniet gedurende uw leasecontract van uw elektrische auto, met alle gemakken van leasen inbegrepen.

 • Lagere brandstofkosten

 • U hoeft enkel uw auto in te leveren en te genieten van de volgende.
  Wij regelen de rest.

 • Niet vervuilende elektrische auto's, hebben gratis toegang tot alle steden. Overal zorgeloos rijden doet u met een elektrische auto.

Diensten voor elektrische & hybride voertuigen

Op weg naar duurzame mobiliteit met meer diensten.

Promo Card e-Solutions

Promo Card e-Solutions

Biedt de mogelijkheid om de LEV voertuigen (plug-in en elektrisch) op te laden in alle oplaadpunten in een groot deel van het openbare netwerk van Free2Move

eSolutions Wallbox

eSolutions Wallbox

Eenvoudig te installeren oplaadtoestel voor thuis dat ervoor zorgt dat het voertuig eenvoudig, snel en veilig kan worden opgeladen

eMobility Advisor

eMobility Advisor

Onze e-Mobility Advisor applicatie beoordeelt het potentieel van uw wagenpark op basis van gebruik en bepaalt het aantal laadpalen dat u nodig heeft per vestiging. U ontvangt een gepersonaliseerd voorstel met de ideale mix van thermische, hybride en elektrische voertuigen voor uw wagenpark.

 
product-image
De wegen om te verkennen zijn eindeloos
Met Leasys Unlimited kunt u een elektrische of hybride auto leasen en zijn alle kilometers die u nodig heeft inbegrepen.
Eindeloos verkennen
product-image
Lange termijn leasing wordt pay per use
Gebruikt u uw auto met onderbrekingen? Gebruikt u hem elke dag voor korte ritjes in de stad? Dan is Leasys Miles de juiste formule voor u!
BESPAAR NU


NIET IEDEREEN WEET HET...
Ontdek het genot van avontuur! De laatste generatie elektrische auto's zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Geen beperkingen aan uw mobiliteit, alleen het genot van duurzaam rijden.
U hoeft zich geen zorgen te maken over het opladen. U kunt uw auto thuis veilig opladen door het netsnoer op uw thuisnetwerk aan te sluiten. Bent u onderweg? Dan kunt u gebruik maken van het brede netwerk van openbare laadstations en bent u zo weer onderweg. Opladen was nog nooit zo eenvoudig.FAQ

Twijfelt u nog?Ontdek meer

HOEVEEL WEET U VAN ELEKTRISCHE MOBILITEIT?