Maak nu gebruik van de duurzame mobiliteitsoplossingen
van Leasys en rij de toekomst tegemoet.

WAAROM ELEKTRISCH RIJDEN?
 • De flexibiliteit die u nodig heeft.

  Kies het pakket dat aansluit op uw mobiliteitswensen.

 • Zorgeloos elektrisch rijden.

  U geniet gedurende uw leasecontract van uw elektrische auto, met alle gemakken van leasen inbegrepen.

 • Steun het milieu.

  Elektrische mobiliteitsoplossingen dragen bij aan het behoud van het milieu door 40% minder CO2 uit te stoten dat de conventionele verbrandingsmotor.

 • Efficiënt in gebruik.

  Door de integratie van nieuwe en innovatieve techniek in elektrische auto's kunt u op lange afstanden genieten van elektrisch rijden.

 • Geen last van milieuzones.

  Niet vervuilende elektrische auto's, hebben gratis toegang tot alle steden. Overal zorgeloos rijden doet u met een elektrische auto.

 • Geen restwaarderisico.

  U hoeft enkel uw auto in te leveren en te genieten van de volgende. Wij regelen de rest.

Met Leasys voegt u meer vrijheid aan uw vullingen toe.

Bij het rijden met Leasys hybride en elektrische voertuigen kunt u een kabel met een schukostekker (MOD 2) voor thuisladen en een connector (MOD 3) voor openbaar laden in uw maandelijkse huur bijsluiten.

EasyWallbox is een eenvoudig te installeren apparaat voor wandmontage waarmee u gemakkelijk, snel en veilig uw voertuig thuis kunt opladen.

Download de UMOVE-applicatie en zoek naar beschikbare laadstations bij u in de buurt, op het openbare netwerk en aangesloten netwerken.NIET IEDEREEN WEET HET...
Ontdek het genot van avontuur! De laatste generatie elektrische auto's zijn uitgerust met de nieuwste technologie. Hiermee kunt u tot 400 kilometer op één lading rijden! Geen beperkingen aan uw mobiliteit, alleen het genot van duurzaam rijden.
U hoeft zich geen zorgen te maken over het opladen. U kunt uw auto thuis veilig opladen door het netsnoer op uw thuisnetwerk aan te sluiten. Bent u onderweg? Dan kunt u gebruik maken van het brede netwerk van opbare laadstations en bent u zo weer onderweg. Opladen was nog nooit zo eenvoudig.
Het opladen en onderhouden van uw elektrische auto is eenvoudiger dan u zich kunt voorstellen.
Een aantal eenvoudige instructies helpen u zo opweg.HOEVEEL WEET U VAN ELEKTRISCHE MOBILITEIT?