Details offerte

DIGITAL DAYS

Take Away
Jeep Renegade
Benzine
Jeep Renegade
1.0 Longitude
24 Maanden
20.000 km
352
AANBETALING
0€
299
per maand incl. BTW
 
Take Away
Jeep Renegade
Benzine
Jeep Renegade
1.0 Longitude
24 Maanden
20.000 km
352
AANBETALING
0€
299
per maand incl. BTW
Vraag een offerte aan
Diensten
 • Pechbijstand 24/24 in heel Europa

  Bij pech of een ongeval, kan u 24 uur op 24, 7 dagen op 7, contact opnemen met onze pechverhelpers.  In België zijn zij binnen het uur bij u om u te helpen (behoudens extreme omstandigheden). Ook wanneer u op  vakantie of zakenreis bent in de rest van Europa, staat de pechbijstand paraat. De wachttijden variëren naar gelang van waar u zich bevindt, maar wees gerust: we komen eraan.

 • De burgerlijke aansprakelijkheid

  De burgerlijke aansprakelijkheid van jouw autoverzekering dekt:
  - Schade aan derden. De BA verzekering dekt de schade die je met jouw voertuig aan personen en/of goederen toebrengt
  - Gevolgen van het accident. De BA verzekering dekt de kosten voor medische zorgen, arbeidsongeschiktheid, inkomensverlies enzovoort.
  - Schade aan inzittenden. De BA autoverzekering dekt de schade toegebracht aan de personen die in het verzekerde voertuig worden vervoerd

 • Rechtsbijstand

 • Wegenbelasting en BIV

  Maandelijks te betalen houderschapsbelasting voor het bezit van de auto.

Richiedi preventivo Vraag een offerte aan

U zal gecontacteerd worden door één van onze consulenten

Leasys offerte op basis van 24 maanden en 20.000 km, geldig tot en met 31/12/2020. Verhuur op lange termijn zonder aankoopoptie, voorbehouden aan particulieren/professionelen die in België geregistreerd zijn.  Het gepresenteerde voertuig komt niet overeen met de beschreven versie en prijzen. Foto's voor illustratieve en niet-contractuele doeleinden. De prijzen kunnen variëren afhankelijk van de versie. Dienst banden, onderhoud en vervangwagen niet inbegrepen in het pakket. Prijzen zijn BTW incl.

Aangeboden door Leasys Belgium, handelsbenaming van het Belgische filiaal van Leasys S.p.A. , met maatschappelijke zetel Corso Giovanni Agnelli 200, 10135 Torino, Italië en met exploitatiezetel gevestigd Jules Cockxstraat 8-10, 1160 Oudergem, BTW nummer BE 0678856478, onder voorbehoud van aanvaarding van het dossier. De diensten inbegrepen in het contract zijn : huur van het voertuig, BIV en jaarlijkse verkeersbelasting, wettelijk verplichte verzekeringen, en pechbijstand, rechtsbijstand. De offerte Leasys Private Premium niet cumuleerbaar met andere commerciële aanbiedingen. De vermelde prijzen zijn BTW inc

Gelijkaardige offertes